Gepimte XL-eenden van de editie in 2018 (archieffoto)
Gepimte XL-eenden van de editie in 2018 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Voorbereidingen Lucky Duck Race in volle gang

Algemeen

Son en Breugel - Na een adempauze vanaf 2018 is de Lions Club Son en Breugel momenteel weer drukdoende om de Lucky Duck Race (LDR) 2020 te organiseren. Deze vindt dit jaar plaats op Koningsdag, maandag 27 april.

Evenals de voorgaande edities zijn er weer de zogenoemde XL-sponsoreenden voor bedrijven, in totaal 30 tot 40 stuks. Die worden momenteel aan de man/vrouw gebracht. Zie voor verdere info www.luckyduckrace.nl. Op die site staan ook de spelregels.

De gepimpte eenden kunnen ingeleverd worden bij Da Vivente Hairstyle aan het Raadhuisplein van 3 tot uiterlijk 18 april. Daar worden de eenden een week later op een aantal kritische aspecten beoordeeld door een deskundige jury.

De Corridor verkoopt loten Lucky Duck Race
Korfbalvereniging De Corridor laat geen enkele actie voorbijgaan zonder dat zij eraan meedoen. Iedere bijdrage in de vorm van sponsoring is van harte welkom, daarom nemen zij dit jaar ook deel aan de Lucky Duck Race. De vereniging is aan het sparen voor een groot renovatieproject van hun accommodatie. Help jij hen mee door loten van de leden te kopen?

De leden van de korfbalvereniging willen daarom zoveel mogelijk loten verkopen. In januari hebben zij een ludieke actie gehouden door als eend verkleed te gaan en de loten te verkopen tijdens een sportweekend in De Landing.

Mocht je De Corridor willen steunen, mail dan naar Petra Maasakkers, via peetjesimmer@gmail.com en geef door hoeveel loten je graag wilt kopen. Iedere euro wordt goed besteed!