Afbeelding
nieuwe informatie

Diagnostiek voor U en Bloedafname alleen nog op afspraak

Algemeen Coronavirus

Diagnostiek voor U en De Bloedafname hebben sinds woensdag 18 maart 2020 de dienstverlening geconcentreerd op een beperkt aantal locaties. Daarnaast zijn onderzoeken alleen nog maar mogelijk na het maken van een afspraak. Dit geldt ook voor de bloedafname, hetgeen normaliter middels een inloop spreekuur gaat. Ook voor het inleveren van bijvoorbeeld urine of ontlasting is op dit moment een afspraak nodig.

Bellen voor een afspraak
Afspraken voor bloedafname na bezoek van de huisarts of bloedafname voor de trombosedienst kunnen gemaakt worden door te bellen met het speciaal hiervoor opengestelde telefoonnummer 040 – 21 41 202. Onze medewerker stelt een paar vragen over de gezondheid om te bepalen op welke locatie en wanneer de patiënt kan langskomen..

Eén locatie voor mensen met klachten
De locatie van Diagnostiek voor U aan de Stratumsedijk in Eindhoven is ingericht als locatie waar mensen met klachten als hoesten, snotteren, verkoudheid, keelpijn, lichte verhoging, koorts of koortsig gevoel terecht kunnen. Op onderstaande locaties kunnen patiënten zonder klachten terecht, maar dus wel alleen op afspraak. Op deze manier houden wij de stroom patiënten met en zonder klachten gescheiden, zoals ook is ingezet in de huisartsenpraktijken..

Dit zijn de locaties die op afspraak open zijn voor mensen zonder de genoemde klachten:
Diagnostiek voor U, Boschdijk 1119, 5626 AG Eindhoven
De Pion, Groenvinkhof 1, 5672 EL Nuenen

Deze locatie is op afspraak open voor mensen met de genoemde klachten:

Diagnostiek voor U, Stratumsedijk 28a, 5611 NE Eindhoven

Het aantal locaties dat open is, kan wijzigen. Voor een actueel overzicht adviseren wij onze websites www.diagnostiekvooru.nl en www.debloedafname.nl in de gaten te houden.

Over Diagnostiek voor U
Diagnostiek voor U is een diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, beeldvormend onderzoek en functieonderzoek diagnostische ondersteuning biedt aan huisartsen, verloskundigen, instellingen en organisaties in de gezondheidszorg in de regio Eindhoven en daarbuiten. Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal.

Over De Bloedafname
De Bloedafname verzorgt de bloedafnames van Catharina Ziekenhuis, Diagnostiek voor U, Ma´xima Medisch Centrum (locatie Eindhoven en Veldhoven) en Trombosedienst Regio Eindhoven. Er zijn ongeveer 120 medewerkers in dienst die de bloedafnames op circa 80 locaties verrichten.

Yannick Vrielink en Harm van Koppen winnen de 59e editie van de ELE Rally
Sport 18 uur geleden Yannick Vrielink wint op grootse wijze ook de ELE Rally
Thema:'Fotografeer kunst in Son en Breugel'
Algemeen 18 uur geleden Fotoclub Son en Breugel bestaat een jaar
Archieffoto Lazy Sonnie: Ted Swinkels & Maikel van Hak
Algemeen 20 uur geleden Big Chief & The Greasy Spoons tweede band op Lazy Sonnie Festival
Wateroverlast Wilhelminalaan in Son en Breugel
112 Berichten 25 mei, 19:44 Wateroverlast Wilhelminalaan in Son en Breugel
Prachtige doorkomst van Gerard de Rooy en Tom Colsoul in de Subaru S5 WRC
Sport 25 mei, 17:38 Eerste avond in de ELE Rally bracht verrassingen
Bouke Scholten
Algemeen 25 mei, 17:00 Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade pakt groots uit in nieuw seizoen