Afbeelding
nieuwe informatie

Diagnostiek voor U en Bloedafname alleen nog op afspraak

Algemeen Coronavirus

Diagnostiek voor U en De Bloedafname hebben sinds woensdag 18 maart 2020 de dienstverlening geconcentreerd op een beperkt aantal locaties. Daarnaast zijn onderzoeken alleen nog maar mogelijk na het maken van een afspraak. Dit geldt ook voor de bloedafname, hetgeen normaliter middels een inloop spreekuur gaat. Ook voor het inleveren van bijvoorbeeld urine of ontlasting is op dit moment een afspraak nodig.

Bellen voor een afspraak
Afspraken voor bloedafname na bezoek van de huisarts of bloedafname voor de trombosedienst kunnen gemaakt worden door te bellen met het speciaal hiervoor opengestelde telefoonnummer 040 – 21 41 202. Onze medewerker stelt een paar vragen over de gezondheid om te bepalen op welke locatie en wanneer de patiënt kan langskomen..

Eén locatie voor mensen met klachten
De locatie van Diagnostiek voor U aan de Stratumsedijk in Eindhoven is ingericht als locatie waar mensen met klachten als hoesten, snotteren, verkoudheid, keelpijn, lichte verhoging, koorts of koortsig gevoel terecht kunnen. Op onderstaande locaties kunnen patiënten zonder klachten terecht, maar dus wel alleen op afspraak. Op deze manier houden wij de stroom patiënten met en zonder klachten gescheiden, zoals ook is ingezet in de huisartsenpraktijken..

Dit zijn de locaties die op afspraak open zijn voor mensen zonder de genoemde klachten:
Diagnostiek voor U, Boschdijk 1119, 5626 AG Eindhoven
De Pion, Groenvinkhof 1, 5672 EL Nuenen

Deze locatie is op afspraak open voor mensen met de genoemde klachten:

Diagnostiek voor U, Stratumsedijk 28a, 5611 NE Eindhoven

Het aantal locaties dat open is, kan wijzigen. Voor een actueel overzicht adviseren wij onze websites www.diagnostiekvooru.nl en www.debloedafname.nl in de gaten te houden.

Over Diagnostiek voor U
Diagnostiek voor U is een diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, beeldvormend onderzoek en functieonderzoek diagnostische ondersteuning biedt aan huisartsen, verloskundigen, instellingen en organisaties in de gezondheidszorg in de regio Eindhoven en daarbuiten. Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal.

Over De Bloedafname
De Bloedafname verzorgt de bloedafnames van Catharina Ziekenhuis, Diagnostiek voor U, Ma´xima Medisch Centrum (locatie Eindhoven en Veldhoven) en Trombosedienst Regio Eindhoven. Er zijn ongeveer 120 medewerkers in dienst die de bloedafnames op circa 80 locaties verrichten.

Afbeelding
Algemeen 11 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 12 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 15 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella