Logo mooisonenbreugel.nl
Laura (links) tussen een aantal kinderen van de Stoklandschool (archieffoto)   | Fotonummer: 9a6dda
Laura (links) tussen een aantal kinderen van de Stoklandschool (archieffoto) (Foto: Wil Feijen)
Coronavirus

Ook streep door Alpe d'HuZes

Son en Breugel - Twee weken geleden werd nog het interview van Laura van Raaij in DeMooiSonenBreugelKrant gepubliceerd. Zij vertelde hierin over haar doel en haar deelname aan de Alpe d'HuZes. De sponsorloop voor het inzamelen van geld voor het KWF die Laura op basisschool De Stokland had georganiseerd, was al eerder afgeblazen. Dinsdag 24 maart ging er ook een streep door het evenement zelf. De vijftiende editie wordt naar juni 2021 geschoven. 

De organisatie van de Alpe d'HuZes kan, in verband met alle maatregelen rondom het coronavirus, niet de voorbereiding treffen die nodig zijn om zo'n groot evenement te organiseren. De veiligheid om op verantwoorde wijze dit evenement te organiseren kon niet worden gewaarborgd.  

Tot nu toe haalden de deelnemers zo'n zeven miljoen euro op voor Alpe d'HuZes. Dit bedrag gaat mee de editie van 2021 die dan op 3 juni wordt gehouden. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>