Logo mooisonenbreugel.nl
Teakwon-Do jeugdleden trainen in de buitenlucht   | Fotonummer: ba885b
Teakwon-Do jeugdleden trainen in de buitenlucht (Foto: Wil Feijen)
sport

Taekwon-Do school Carlo-Do geeft les in buitenlucht

Son en Breugel - Door de maatregelen is binnen sporten op dit moment niet toegestaan. Voor veel sportscholen en verenigingen die les en of training geven in een hal betekent dit feitelijk dat deze haar leden niet kan bieden waar zij voor staan. Taekwon-Do school Carlo-Do van Carlo van de Braak, keek naar de mogelijkheden die er nog wel waren. Na overleg met het RIVM en de gemeente, ontdekte hij een mogelijkheid.

Sinds 4 mei geeft hij zijn leerlingen les in de buitenlucht, op diverse daarvoor geschikte terreinen in Son en Breugel. Zo kun je ze tegenkomen bij de Sonse Bergen, het veld langs basisschool De Krommen Hoek of op het Oranjeveld.

Zelf noemt Carlo het ‘ontdek je plekje in Son en Breugel’. De meeste van zijn leden maken dankbaar gebruik van deze mogelijkheid. De lessen en trainingen gebeuren in de buitenlucht keurig met inachtneming van de afgesproken maatregelen tegen het coronavirus. Ook komen de leden met eigen vervoer naar de afgesproken trainingsplek. Geen hand, maar een vriendelijke begroeting door elkaars voet aan te raken met gestrekt been. “Koud kunstje voor een Iemand die Taekwon-Do beoefent”, lacht Carlo.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>