Logo mooisonenbreugel.nl
Valentino tijdens zijn optreden op veilige afstand   | Fotonummer: ec604e
Valentino tijdens zijn optreden op veilige afstand (Foto: Stichting Welzijn Zonhove)

Een beetje circussfeer op Zonhove

Son en Breugel - Nog steeds zijn de bewoners van Zonhove, door alle regelgeving rondom het Coronavirus, min of meer gebonden aan hun woningen. Los van het feit dat het verzorgend personeel en ook de mensen van de dagactivering alles uit de kast halen om het dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk te laten zijn, blijft het een vreemde situatie. 

Geen bezoek ontvangen en niet ergens op bezoek kunnen gaan, zelfs niet bij bewoners uit een andere woning. En dat alles inmiddels al meer dan twee maanden. Voor Stichting Welzijn Zonhove des te meer aanleiding om wederom iets te bedenken om in deze periode een extra lach op de gezichten te krijgen.En dat is gelukt! 

De afgelopen weken heeft artiest Valentino bij alle groepen apart opgetreden, op veilige afstand. Bij iedere groep deed hij in een half uur twee acts, één met muziek en één met honden. De muziekact zorgde voor de nodige hilariteit, maar de act met de honden was echt een doorslaand succes. Door de hoepel springen, op twee poten lopen, schouderklopjes geven en nog veel meer. Vooral een klein hondje steelt de show door soms net niet te doen wat gevraagd wordt. Even was hiermee een klein stukje circus aanwezig op Zonhove. 

Weer een geslaagde actie vanuit Stichting Welzijn Zonhove.Wilt u weten wat Stichting Welzijn Zonhove allemaal nog meer doet, kijk dan op de website www.stichtingwelzijnzonhove.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>