Logo mooisonenbreugel.nl
Fleur in de winkel aan de Wilhelminalaan     | Fotonummer: e06c74
Fleur in de winkel aan de Wilhelminalaan (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

Fleur van den Berg nieuwe bedrijfsleider Pets&Co Son en Breugel

Son en Breugel - De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het pand gelegen aan de Wilhelminalaan 11a in Son en Breugel. De dierenwinkel die daar voorheen zat, is omgetoverd tot een moderne, nieuwe dierenspeciaalzaak en draagt sinds de officiële opening op woensdag 27 mei de naam Pets&Co Son en Breugel. De 28-jarige Fleur van den Berg zwaait sinds die dag de scepter als bedrijfsleider in de nieuwe zaak, die overzichtelijk is ingedeeld.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Fleur is niet onbekend met het concept van Pets&Co. Ze is ruim twee jaar werkzaam geweest als medewerkster in de gelijknamige dierenspeciaalzaak in Sint-Oedenrode: “Beide winkels zijn aangesloten bij Pets&Co. We kunnen elkaar vervangen bij afwezigheid en ondersteunen bij ziekte. Op maandag is de winkel in Son en Breugel gesloten; dan werk ik in Sint-Oedenrode en op donderdag staat mijn collega uit die winkel in deze vestiging, omdat ik dan mijn vrije dag heb.”

Enthousiast
De dierenspeciaalzaak is een winkel met alle benodigdheden voor kleine huisdieren, waaronder honden, katten, vogels, knaagdieren en aquariumvissen, zoals goudvissen, sluierstaarten en guppies. Met veel enthousiasme is Fleur aan haar nieuwe baan begonnen. Enkele jaren geleden heeft zij haar MBO-opleiding in Barneveld succesvol afgerond. “Ik heb de opleiding Management Specialisatie Dierenpark en Paraveterinair gevolgd. De kennis die ik hierbij heb opgedaan, kan ik nu in de praktijk brengen. Verder heb ik het certificaat van een cursus homeopathische middelen voor huisdieren behaald.”

Advies en informatie 
Fleur wil graag haar klanten adviseren en informatie geven over de verzorging en opvoeding van hun dier en over de dierenbenodigdheden. In de winkel kunnen dierenliefhebbers terecht voor kwaliteitsproducten die in schappen liggen of in de vriezer, altijd tegen scherpe prijzen.

Specifiek
“Ik werk altijd vanuit de gedachte van het dier en wil samen met de klant voor de beste oplossing en het beste resultaat gaan. Vaak zal ik daarvoor veel vragen stellen om een goed beeld te krijgen van het huisdier. Ieder advies is specifiek op het dier gemaakt. Dit kan gaan over een nieuwe halsband voor de hond, een ander soort tussendoortje op plantaardige basis, zonder toevoeging van vlees, of het aanbevelen van homeopathische supplementen. Maar ook de papieren voor een visvergunning kan men hier ophalen. Het afwisselende maakt dit werk mooi om te doen”, vertelt Fleur met veel passie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>