Logo mooisonenbreugel.nl
Thermae Son is er klaar voor    | Fotonummer: 1bdfa1
Thermae Son is er klaar voor (Foto: MooiSonenBreugel )
Algemeen / Son & Breugel

Eigenaren Thermae Son blij verrast en strijdbaar

Son en Breugel - Het zijn zware tijden voor veel ondernemers in Son en Breugel. Door de coronamaatregelen moesten zij hun onderneming geheel of gedeeltelijk sluiten. Ook Thermae Son zag zich genoodzaakt de deuren te sluiten. De bruisende en drukbezochte onderneming viel van de een op de ander dag helemaal stil. Een moeilijke periode van onzekerheid volgde voor de hele familie Van Santvoort en het personeel.

Zondag 28 juni werden de heer en mevrouw Van Santvoort verrast door een surprise bijeenkomst samen met het personeel en georganiseerd door de vier kinderen en de kleinkinderen. De verrassingsmiddag had als thema Thermae 2.0.

Vanaf 1 juli zijn de maatregelen versoepeld en kunnen ook de deuren van Thermae Son weer open. Natuurlijk met de nodige aanpassingen en regels. Het voelt als een nieuwe start waar zowel het personeel als de hele familie Van Santvoort heel veel zin in heeft.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>