Logo mooisonenbreugel.nl
De bergruimtes van de bewoners van Acaciastaete liepen onder door de hevige regenbuien   | Fotonummer: 0e2bc4
De bergruimtes van de bewoners van Acaciastaete liepen onder door de hevige regenbuien (Foto: MooiSonenBreugel )

Weer wateroverlast in parkeerkelder Acaciastaete

Son en Breugel - De parkeerkelder onder appartementencomplex Acaciastaete in Son en Breugel stond zaterdag 27 juni weer vol regenwater. Nog geen week eerder was dit ook al het geval. De oorzaak is een combinatie van een niet werkende pomp in de kelder en de hevige regenbuien tijdens het noodweer.

Ondanks het feit dat er direct alarm werd geslagen, kon de opgeroepen medewerker van de calamiteitendienst niet veel doen. Hij was er niet voor uitgerust om een dergelijke wateroverlast te bestrijden. Uiterlijk maandag zou geprobeerd worden alsnog het water weg te krijgen.

Zowel de parkeerkelder als de bergruimtes van de bewoners van het appartementengebouw stonden onder water. In de bergruimtes staan niet alleen fietsen maar ook veel spullen van de bewoners. Deze bleven net als de parkeerkelder ruim twee dagen onder water staan. Over de schade is nog niets bekend.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>