Logo mooisonenbreugel.nl
Het presentje voor de leden   | Fotonummer: 540165
Het presentje voor de leden (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Bestuur Vrouw Aktief verrast leden met presentje

Son en Breugel - Normaal gesproken is het Vrouw Aktief Bestuur nu bezig met het nieuwe jaarprogramma voor haar leden. Echter nu in deze coronatijd kunnen zij eigenlijk nog niets vastleggen ondanks de laatste versoepelingen, omdat nog heel veel onzeker is op dit moment hoe een en ander zich hierdoor gaat ontwikkelen.

Het uitgestelde eerste lustrumfeest staat gepland op 1 oktober, maar daarvan weten ze nu nog niet of dit dan door mag gaan. Het bestuur heeft hierover vergaderd, na drie maanden, en is tot de conclusie gekomen dat ze helaas op dit moment nog geen activiteiten kunnen plannen. Doordat er al enkele maanden geen activiteiten georganiseerd konden worden heeft het bestuur besloten dat ze hun VA-leden pas volgend jaar augustus om contributie vragen. Hopelijk komt het bestuur hiermee een beetje tegemoet aan de verloren activiteiten.

Tijdens de lockdown heeft het bestuur hun leden al getrakteerd op de serie van de Zeven Zusters en tips gegeven van diverse websites met puzzels, muziek of om musea virtueel te bezoeken. Daarnaast wilde het bestuur haar leden ook nog verrassen met een leuk presentje. Na overleg is besloten om een notitieblok te laten maken en een bijpassende pen, beiden met het Vrouw Aktief logo erop. Daarnaast vond het bestuur het een leuk idee om een wandeltocht uit te zetten door ons mooie dorp met allerlei vragen, die je, indien je goed oplet, kunt beantwoorden. Een leuke actieve bezigheid die je met meerderen kan ondernemen en zo in het dorp op ontdekkingstocht te gaan. Inmiddels zijn alle enveloppen bezorgd bij de leden. Als je de komende tijd actieve vrouwen door het dorp ziet lopen, dan zijn die vast en zeker lid van Vrouw Aktief.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>