Logo mooisonenbreugel.nl
Daan van Beek, de koning van de kazen   | Fotonummer: e272a7
Daan van Beek, de koning van de kazen (Foto: Wil Feijen)
zakelijk

De ‘koning van de kazen’ elke zaterdag op het Raadhuisplein

Son en Breugel - Elke zaterdagochtend staat Daan van Beek met de verkoopwagen van de KaasKoning op het Raadhuisplein in Son en Breugel. De KaasKoning biedt zijn klanten een breed assortiment kazen en is gespecialiseerd in zowel Hollandse als buitenlandse kazen. Daan van Beek is sinds vorig jaar werkzaam in het bedrijf van zijn schoonfamilie, de KaasKoning.

Als inwoner van Son en Breugel wilde hij graag de Son-en-Breugelnaren voorzien van een hoge kwaliteit Hollandse en buitenlandse kazen, en zo kwam de wagen van de KaasKoning ook in Son en Breugel terecht.

Daan wil zijn klanten graag lekker maken met de heerlijke kaasproducten en het is zijn passie om te proberen klanten te overtuigen van de topproducten van de KaasKoning. De KaasKoning staat voor kwaliteit, een eerlijk product en duurzaamheid. De kazen worden gemaakt door de groenste kaasmakerij van de hele wereld. Tevens krijgen de boeren altijd een eerlijke melkprijs, zodat zij een goed leven kunnen bieden aan de koe, met 100% weidegang en een goed en gezond leven.

Op zaterdag 25 juli en zaterdag 1 augustus staat De KaasKoning niet op het Raadhuisplein, vanaf zaterdag 8 augustus staat De KaasKoning er weer elke zaterdag. Daan nodigt u dan ook graag uit om de kazen te proberen en het verschil te proeven.

Meer berichten