Logo mooisonenbreugel.nl
Begin dit jaar steunde Foolen audio & light de zorgmedewerkers nog door deel te nemen aan #LightTheSky    | Fotonummer: 4f60c6
Begin dit jaar steunde Foolen audio & light de zorgmedewerkers nog door deel te nemen aan #LightTheSky (Foto: WIL FEIJEN)

Het is vijf voor twaalf voor evenementenbranche

Son en Breugel - Door de evenementenbranche wordt dinsdag 11 augustus van 21.00 tot 23.55 uur de protestactie ‘Het is vijf voor twaalf’ georganiseerd. Door middel van het uitlichten van overheidsgebouwen in heel Nederland vragen zij de aandacht. De actie is eigenlijk een noodkreet van de branche, die ondanks de versoepelingen nog steeds werkeloos thuis zit, zonder inkomen.

Ook in Son en Breugel zijn er verschillende ondernemers in de evenementenbranche hard geraakt door de coronamaatregelen. Ondanks dat er een aantal maatregelen zijn versoepeld, bieden die geen mogelijkheid voor deze ondernemers. Zij zijn afhankelijk van evenementen en bijeenkomsten en deze zijn nog steeds verboden.

Pieter Foolen, van Foolen Audio&Light, bevestigt dat het voor hem, net als zijn collega’s, zware tijden zijn. Hij heeft al verschillende maatregelen moeten treffen om zijn bedrijf te redden. Ook Multi Show Productions, Roefs en 2DoEvents hebben het zwaar.

Ondanks dat genoemde bedrijven flexibel zijn en zich, waar mogelijk, kunnen aanpassen aan de omstandigheden, ziet de nabije toekomst er niet goed uit. Het oplopen van het aantal besmettingen zowel in Nederland als in elders in de wereld geeft niet echt een positief gevoel over de mogelijkheden voor het organiseren van bijeenkomsten en evenementen in de nabije toekomst.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>