Logo mooisonenbreugel.nl
Het Vestzaktheater in Son en Breugel   | Fotonummer: 023827
Het Vestzaktheater in Son en Breugel (Foto: Wil Feijen)

Kom alles te weten over Vivaldi’s vier jaargetijden

Son en Breugel - Op 11 augustus om 13.30 in het Vestzaktheater een muzikale lezing over één van de bekendste klassieke muziekstukken. Vivaldi's vier jaargetijden.
Kent u de vier jaargetijden van Vivaldi?

Waarschijnlijk wel, het is niet voor niets het meest beluisterde stuk uit de klassieke muziek. Over dit bekende werk is heel veel te vertellen, waardoor het beluisteren ervan nog veel leuker wordt. Rob Meeusen zal alles vertellen maar vooral ook van alles laten horen en laten zien. Na deze middag zal het beluisteren van de vier jaargetijden voor altijd een totale andere ervaring zijn, een feest van herkenning.

Rob Meeusen is violist en zal volgend jaar op 7 maart één van de solopartijen voor zijn rekening nemen in de uitvoering van de Mattheus Passie in de Sint Genovevakerk in Breugel.
Leer meer over de achtergronden en de inhoud van het muziekstuk. Na de lezing zult u de vierjaargetijden op een hele andere manier beluisteren. Een gratis kopje koffie en iets lekkers staan voor u klaar.

Inschrijven kan via https://www.sonenbreugelverbindt.nl/web/seniorenactiviteiten/inschrijven of bel naar: 0499 - 47 32 48

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>