Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e66fe3
Foto: Lev Groep Steun Ouder

Word steunouder en help een gezin!

Son en Breugel – Kinderen grootbrengen is een hele klus. Soms kun je daar als ouder wel wat helpende handen bij gebruiken.Heb jij tijd en ruimte om een gezin een hart onder de riem te steken door heel praktisch een dagdeel per week een gastvrij thuis te bieden aan een of meer kinderen? Word dan steunouder en help een gezin.

Als steunouder geef je steun aan ouders en plezier aan het kind. Je vangt een of twee dagdelen het kind op. Daarmee ontlast je de vraagouders. Wil je als vrijwilliger een gezin helpen en vind je het leuk om met kinderen om te gaan? Dan is steunouder misschien iets voor jou.

Wie kan steunouder worden?
Een steunouder vindt het fijn om iemand te helpen en beleeft plezier aan de omgang met kinderen. Het is een dankbare taak omdat je als steunouder van onschatbare waarde kunt zijn voor ouders en hun kind. In sommige situaties is het belangrijk om je eigen grenzen te bewaken. Het is handig als je flexibel bent en makkelijk communiceert. Spreekt dit je aan, laat het ons weten!

Wat bieden wij?
Voordat je start bieden wij je een (digi)training, waarin je handvatten krijgt voor het steunouderschap en waarin je andere steunouders ontmoet. Een steunoudercoördinator begeleidt de start en de match. Je kunt altijd op de coördinator terugvallen.
Zie www.steunouder.nl voor meer info.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>