Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: c8e557
Foto: IVN Son en Breugel

Loop mee met de blotevoetenwandeling van het IVN

  Verenigingen

Son en Breugel - IVN Son en Breugel organiseert zondagmiddag 23 Augustus een blotevoetenwandeling in het gebied rond het Joe Mann theater langs de Sonseweg van Son naar Best.

Schrijf u in voor de eerste publiekswandeling van het IVN Son en Breugel  na de Corona-restricties en onze eerste blotevoetenwandeling. U gaat de natuur op blote voeten ervaren, waarbij het beleven van de natuur voorop staat. De ogen, oren, neus, mond, huid en natuurlijk de voeten worden heel bewust gebruikt. Uiteraard mogen schoenen meegenomen en ook gedragen worden als het lopen op blote voeten niet (meer) goed aanvoelt.

In verband met de huidige maatregelen is aanmelden deze keer verplicht en kunnen er maximaal c.a.. 10 deelnemers mee. Meld je voor vrijdag 21 augustus aan via:  
wandelen@ivn-senb.nl . Je krijgt uiterlijk zaterdagochtend een bevestiging, zolang er nog plaats is. Mocht je onverhoopt na je aanmelding toch niet kunnen, laat het weten, zodat eventuele andere liefhebbers mee kunnen.

Zondag 23 Augustus, 13:30 uur is de start
Het startpunt is bij de parkeerplaats van het Joe Mann theater, Joe Mannweg 4, 5681 PT Best

Honden (ook aangelijnd) mogen niet mee
Meer info / aanmelden (verplicht): wandelen@ivn-senb.nl

Info IVN en Coronamaatregelen: https://www.ivn.nl/nieuws/ivn-en-corona-maatregelen

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>