Afbeelding
Foto: IVN Son en Breugel

Loop mee met de blotevoetenwandeling van het IVN

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - IVN Son en Breugel houdt zondag 23 augustus om 13.30 uur een blotevoetenwandeling in het gebied rond het Joe Mann theater langs de Sonseweg van Son en Breugel naar Best.

Schrijf u in voor de eerste publiekswandeling van het IVN Son en Breugel na de corona-restricties en de eerste blotevoetenwandeling van het IVN Son en Breugel. U gaat de natuur op blote voeten ervaren, waarbij het beleven van de natuur voorop staat. De ogen, oren, neus, mond, huid en natuurlijk de voeten worden heel bewust gebruikt. Uiteraard mogen schoenen meegenomen en ook gedragen worden als het lopen op blote voeten niet (meer) goed aanvoelt.

In verband met de huidige maatregelen is aanmelden deze keer verplicht en kunnen er maximaal tien deelnemers mee. Meld je voor vrijdag 21 augustus aan via wandelen@ivn-senb.nl. Je krijgt uiterlijk zaterdag 22 augustus in de ochtend een bevestiging, zolang er nog plaats is. Mocht je onverhoopt na je aanmelding toch niet kunnen, laat het weten, zodat eventuele andere liefhebbers mee kunnen.

Informatie:
Datum en tijd: Zondag 23 augustus om 13:30 uur
Locatie: Het startpunt is bij de parkeerplaats van het Joe Mann theater, Joe Mannweg 4, Best
Aanmelden: Verplicht via wandelen@ivn-senb.nl
Honden (ook aangelijnd) mogen niet mee.

Voor het laatste nieuws over de IVN en de coronamaatregelen kunt u terecht op www.ivn.nl, onder het tablbad nieuws/ivn-en-corona-maatregelen.