Logo mooisonenbreugel.nl
Trouwbeurs Always Forever vindt plaats bij La Sonnerie   | Fotonummer: 9c731a
Trouwbeurs Always Forever vindt plaats bij La Sonnerie (Foto: Brigit Strijbos)
Advertorial Algemeen / Son & Breugel

Always Forever, het wedding event in de regio

Son en Breugel - Kom kijken, proeven en inspiratie opdoen bij de leukste trouwbeurs in de regio van Always Forever op 20 september. De locatie is Kloosterhotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel. Een mix van de leukste bedrijven uit de trouwsector staan klaar en geven vrijblijvend informatie aan toekomstige bruidsparen.

Always Forever wedding events is de specialist in het organiseren van trouwbeurzen. Van fotografie, visagie en decoratie tot de DJ of band, de juwelier én die onvergetelijke huwelijksreis, dit event presenteert een mix van alles wat er komt kijken op het gebied van trouwen op één locatie. De leukste bedrijven uit de trouwsector zijn verzameld en elke discipline heeft maximaal 2 professionals om het overzichtelijk te houden. Daarnaast is er een doorlopende modeshow met de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode.

Jullie mooiste dag
De aanloopperiode naar en bruiloft is een feest. Always Forever hecht er veel waarde aan dat dit ook uitgestraald wordt op de trouwbeurzen die ze organiseren op een sfeervolle locatie. Enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak staan de bezoekers graag te woord.

Richtlijnen
Uiteraard worden de landelijke maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM gevolgd om te zorgen dat iedereen optimaal en veilig kan genieten van al het moois wat deze beurs te bieden heeft.

Goodiebag
Elke bezoeker ontvangt na afloop een goed gevulde goodiebag met leuke producten. Het Always Forever wedding event vindt plaats op 20 september van 11.00 tot 16.00 uur bij La Sonnerie in Son en Breugel. Toegang is gratis.

Meer berichten