Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 3d6db6
Foto:

Walk Through Event bij Bevrijdende Vleugels

Son en Breugel / Best - Een event waar jaarlijks bijna duizend mensen op af komen, hoe organiseer je dat in coronatijd? Bevrijdende Vleugels vindt de oplossing in een uniek event, waarbij jong en oud toch stil kan staan bij de bevrijding van Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

In plaats van de bekende static shows en wapendemo’s waar honderden bezoekers tegelijk naar kunnen kijken, zijn alle activiteiten, shows en demo’s verdeeld over een vooraf bepaalde route. Zo kunnen de bezoekers, die een ticket per tijdslot kunnen kopen, gereguleerd en op afstand van elkaar het gehele event ‘doorlopen’. Kinderen die dit event bezoeken, kunnen tijdens de route verschillende opdrachten en uitdagingen doen waarbij ze ‘soldatenstempels’ kunnen verdienen.

Het event is vanwege het gelimiteerde aantal bezoekers per uur, uitgesmeerd over twee dagen, 19 en 20 september. Ter vervanging van de rondritten in WO2 voertuigen, zijn er dit jaar de Museum Mysteries, waarbij bijzondere wapens en artefacten uit het depot tentoongesteld gaan worden, welke normaal achter slot en grendel zitten voor publiek.

Tickets voor dit event zijn te koop www.bevrijdendevleugels.com.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>