Logo mooisonenbreugel.nl
<p>De presentatoren Mario en Lucy van 'Oh zit dat zo'</p>   | Fotonummer: 56a544

De presentatoren Mario en Lucy van 'Oh zit dat zo'

(

Foto: Ingezonden

)
Algemeen / Son & Breugel

De focus op de komende nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo!’

Son en Breugel - Voor menigeen is het al een vast item geworden op de woensdagavond. Geen TV kijken, maar luisteren naar de nieuwsshow van Radio S&B.

Woensdag 23 september belichten presentatoren Lucy van de Wier en Mario Smulders de volgende zaken: Andreas Thureau wil graag in gesprek met wethouder Paul van Liempt over het nieuwe beheer van de bossen in ons dorp. Het is nog niet bekend of de wethouder aan zal schuiven. ‘De week van de eenzaamheid’ wordt besproken met Arend Okken. Ellen van Gils en Els van Dieten praten u bij over de noodzaak van de Wereld Alzheimerdag. Saskia Jansen vertelt over haar invulling van de ‘World clean up day’. En het laatste nieuws wordt verteld over de stand van zaken bij ‘Automaatje’ en ‘SamenLoop voor Hoop’.

Tussen de vele gesprekken door is er natuurlijk ruime aandacht voor muziek, ook voor de favoriete muziek van de gasten. Ook deze uitzending is meer dan de moeite waard om te beluisteren.

Wilt u als vereniging, onderneming, artiest of muziekgezelschap in een van de komende uitzendingen iets melden dat onze luisteraars niet mogen missen, een specifiek onderwerp of gebeurtenis onder de aandacht brengen of uw muzikaal talent laten horen: Stuur een mail naar info@radiosenb.nl en zij nemen snel contact met u op.

Kortom: U stemt om 20.00 uur af op de kabel via Ziggo of www.radiosenb.nl (‘Luister Live’-knop) en om 22.00 uur bent u helemaal bijgepraat door de programmamakers van ‘Oh, zit dat zo’.

Door de werkzaamheden aan de kerktoren is Radio S&B helaas momenteel niet via de reguliere frequentie van 107.5 FM te beluisteren.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.

De moeite van het beluisteren MEER dan waard.

Meer berichten