Logo mooisonenbreugel.nl
<p>In verschillende zalen in La Sonnerie stonden de 26 stands opgesteld&nbsp;</p>   | Fotonummer: c89b08

In verschillende zalen in La Sonnerie stonden de 26 stands opgesteld 

(Foto: Wil Feijen)
Foto’s Evenement

Succesvolle trouwbeurs Always Forever

Son en Breugel - Voor de derde keer was eigenaresse Leonie van Gompel van Always Forever te gast bij Hotel Restaurant La Sonnerie in Son en Breugel voor de jaarlijkse trouwbeurs. Ondanks de coronatijd en de maatregelen die in acht genomen moesten worden, kijkt Leonie zeer tevreden terug op de beurs, die zondag 20 september werd gehouden. Vanaf het begin tot het einde was het doorlopend druk met belangstellenden.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

In 2017 is Leonie, samen met fotografe Brigit Strijbos, begonnen met haar bedrijf en het opzetten van deze trouwbeurs. “Al snel kreeg Brigit het te druk met haar eigen bedrijf, waardoor ik alleen verder ben gegaan. Maar ik kan gelukkig iedere beurs rekenen op haar hulp en zij is een vaste deelnemer van de beurs”, aldus de organisatrice. Voor de trouwbeurzen zoekt Leonie speciale locaties uit waar een bruidspaar een complete bruiloft kan geven: van de trouwceremonie tot en met de huwelijksnacht. “En alles wat daartussenin zit, kan men vinden op deze trouwbeurs. Een perfecte combinatie”, vertelt Leonie enthousiast.

Stands
“Om een volledig plaatje te bieden aan de bruidsparen in spé, stonden 26 deelnemers met hun stand klaar om alles te laten zien wat betrekking heeft op de trouwdag. “We zorgen ervoor dat er maximaal twee stands in dezelfde branche op de beurs staan, maar toch ieder uniek in zijn soort; van bruidskleding voor bruid en bruidegom, trouwringen, trouwkaarten, bruidstaarten, ballonnen, photobooth, bedankjes, videograaf/fotograaf tot aan de keuze van de muziek. Maar ook is er aandacht voor een kapper, een visagist, een weddingplanner en een stylist.”

Bruidsjurken
Behalve de bruidsjurken die op een paspop geshowd werden, stonden ook drie jonge bruiden te schitteren in een bruidsjurk. Robin (24) heeft al vaker als model in een bruidsjurk gestaan, omdat haar moeder een bruidswinkel heeft in Veldhoven. Voor Kristel (19) was het de eerste keer. “Het is een hele mooie ervaring”, aldus Kristel.

Tijd voor gesprek
Voordat de bezoekers de stands konden bezoeken, kregen zij buiten een goodiebag overhandigd. Tevens werd aan de bezoekers gevraagd om hun gegevens in te vullen in verband met de coronamaatregelen. Doordat het doorlopend druk was tijdens de beurs, hadden de deelnemers voldoende tijd voor gesprekken met de bezoekers zodat al hun vragen beantwoord konden worden. Op de beurs werden veel afspraken gemaakt voor een bezoek aan de fysieke winkel. “Daar is deze beurs ook voor bedoeld”, lieten de twee deelnemers van de edelsmid uit Veldhoven weten.

Meer berichten