De presentatoren Han Muller (l) en Jan Achttienribbe (r)
De presentatoren Han Muller (l) en Jan Achttienribbe (r) Foto: Ingezonden

De komende nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo’

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Voor menigeen is het al een vast item geworden op de woensdagavond. Geen TV kijken, maar luisteren naar de nieuwsshow van Radio S&B. Woensdag 30 september belichten presentatoren Jan Achttienribbe en Han Muller de volgende zaken:

Jolijn Thijssen vertelt over haar boek ‘Pluis heeft TOS’ dat zij maakte voor haar broer die een TaalOntwikkelingsStoornis (TOS) heeft. Maud Spoor van het Sonse bedrijf Airfixr gaat nader in op het door dit bedrijf ontwikkelde luchtzuiveringsapparaat. Henk van de Ven van Kapsalon ‘Elly’ vertelt wat dit systeem voor zijn bedrijf heeft betekend. Op woensdag 30 september begint de Kinderboekenweek. Nelleke de Laat van de Bibliotheek Dommeldal licht toe wat voor aandacht in de vestiging Son en Breugel hieraan wordt besteed. Het succesvolle project ‘Automaatje’ wordt nog eens uitgebreid besproken door Evelyn Kreukniet.

Vijf klassiek geschoolde dames vormen het ensemble ‘Vijf’. Afgelopen zaterdag presenteerden zij hun eerste CD ‘Saffier’. Reden te over om twee van hen, Anne-Marie van Mierlo en Anne-Marie van de Grint, uit te nodigen om hierover verder te praten. Komende zondag is er weer een nieuwe aflevering van ‘Lazy Sonnie Afternoon’. Erica van Dijck en Benjo Plandsoen komen vertellen over de optredende artiest Woody Veneman en natuurlijk het huisorkest Caponata.

Tussen de vele gesprekken door is er natuurlijk ruime aandacht voor muziek, ook voor de favoriete muziek van onze gasten. Bovendien gaan we terug naar de LP- Top 10 van 1971 met een speciale uitvoering van de nummer 1. Dus ook deze uitzending is meer dan de moeite waard om te beluisteren!

Wilt u als vereniging, onderneming, artiest of muziekgezelschap in een van de komende uitzendingen iets melden dat de luisteraars niet mogen missen, een specifiek onderwerp of gebeurtenis onder de aandacht brengen of uw muzikaal talent laten horen: Stuur een mail naar info@radiosenb.nl en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Kortom: U stemt om 20.00 uur af op de kabel via Ziggo of www.radiosenb.nl (‘Luister Live’-knop) en om 22.00 uur bent u helemaal bijgepraat door de programmamakers van ‘Oh, zit dat zo’. Door de werkzaamheden aan de kerktoren is Radio Son en Breugel helaas momenteel niet via de reguliere frequentie van 107.5 FM te beluisteren.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard.