Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 86f909
Foto: Ingezonden
Algemeen / Son & Breugel

Live-programma’s zonder gasten bij Radio S&B

Met argusogen hebben de programmamakers van Radio S&B de ontwikkelingen gevolgd rondom de ontwikkeling van het Covid-19 virus. De almaar stijgende besmettingscijfers en de steeds strenger wordende beperkingen, hebben de programmamakers maandag 12 oktober doen besluiten dat het niet meer verantwoord is om in de studio’s gasten te ontvangen.

Hoe graag de programmamakers ook radio maken en hoe positief de reacties op onze programma’s ook zijn, vinden zij het onverantwoord om hun gasten bloot te stellen aan de mogelijke besmetting met het Covid-19 virus.

Dit besluit betekent dat al hun programma’s zonder gasten worden gemaakt, totdat de regels een dergelijk format weer toestaan. Voor wat betreft de muzikale invulling van de vrijkomende ruimte, kunnen de programmamakers vooralsnog putten uit hun omvangrijke archief.

Radio S&B hoopt op uw begrip voor dit besluit te mogen rekenen en Ali, Arnout, Erik-Jan, Flip, Glenn, Han, Hans, Huib, Jan, Kees, Koen, Joost, Lucy, Mario, Marjolein, Marjon, Mark, Paul, Piet, Pieter, Rinus, Ron, Sander, Tim, Toon, Walter en Youri houden u op de hoogte.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.

Meer berichten