Han en Jan presenteren vanuit een lege studio de uitzending
Han en Jan presenteren vanuit een lege studio de uitzending Foto: Ingezonden

‘Oh zit dat zo’ vanuit een lege studio met virtuele gasten

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De afgekondigde lockdown is voor de programmamakers van Radio S&B geen reden om te stoppen met de woensdagavondshow. Het betekent wel dat de presentatoren Jan Achtienribbe en Han Muller tussen 20.00 en 22.00 uur in een lege studio zitten en telefonisch de gesprekken voeren.

Met de nieuwe telefoonlijn betrekken de presentatoren de inwoners Covid-19 veilig bij hun programma’s, maar kunnen zij ook reageren op de gasten in de studio. Het telefoonnummer is: 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Wie oh wie?
Met Paulus Oerlemans van Woningstichting ‘thuis praten de presentatoren over wonen voor jongeren in ons dorp en het woonwagenbeleid op onder andere Oranjetip. Annelies Schoth staat stil bij het jubileum van Ars Longa en Frank Zwijnenberg vertelt wat hij allemaal nog meer doet dan het Tower Festival.

Gesprekken met de huisartsen, Feda security en een van de drijvende krachten achter het nieuwe plan van Stichting Zonhove staan ingepland. De presentatoren zijn natuurlijk benieuwd naar de laatste stand van zaken van het voor donderdag 17 december aangekondigde Interpellatiedebat over het Dorpshuis. Naast de muzikale keuze van de gasten, wordt stil gestaan bij de LP-Top 10 van 1971 en andere mooie muziek

Ook nu geldt: Stem af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of via www.radiosenb.nl, ‘Luister Live’-knop. Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.