De presentaroren Han (l) en Jan (r)
De presentaroren Han (l) en Jan (r) Foto: Ingezonden

Blijf op de hoogte met ‘Oh zit dat zo’

Algemeen

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 9 juni praten programmamakers Jan Achttienribbe en Han Muller met onder andere Frans Wilbrink over de veranderingen bij de Heemkundekring, Frank Rammeloo over zijn tijd en werk bij Artsen zonder Grenzen en -eindelijk- de komende uitgave van Lazy Sonnie Afternoon met Nol Havens. VVD-fractievoorzitter Kees Vortman spreekt zich uit over de tumultueuze vergadering van afgelopen week. Natuurlijk laten de presentatoren zich qua inhoud ook leiden door de actualiteit als daar aanleiding toe is.

Met de telefoonlijn betrekken de presentatoren de inwoners Covid-19 veilig bij hun programma’s. Maar, u kunt zelf ook reageren en wel om 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is: 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren of terugluisteren
Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl via de ‘Luister Live-knop. Via deze website kunt u ook uitzendingen terugluisteren door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.