Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Wat is er te doen in Son en Breugel

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Na een jaar van bijna geen activiteiten/evenementen staan er nu weer een aantal op de kalender. In DeMooiSonenBreugelKrant staat wekelijks de agenda afgedrukt van de activiteiten/evenementen die plaatsvinden in Son en Breugel.
Wil je zelf een activiteit aanmelden, klik dan hier en vul alle gegevens in, zodat ook jouw activiteit/evenement in de agenda wordt opgenomen.

Zondag 5 september
Lazy Sonnie Afternoon
15.00 uur, Kapelzaal La Sonnerie, Son en Breugel
In de Kapelzaal van La Sonnerie treden Lenny Kuhr (hoofdact) en Teun Beurskens (supportact) op. Entree 10,00 euro, reserveren verplicht. Lees alles over deze editie van Lazy Sonnie Afternoon op pagina 3 in deze krant.

Dinsdag 7 september
Een uur wandelen
19.00 uur, Kanaalstraat 2, Son en Breugel
Fijn na het eten samen een uur wandelen door ons mooi dorp. Iedere dinsdag een uur wandelen. Verzamelen bij het kruisbeeld in de Kanaalstraat ter hoogte van nr. 2 verzamelen. Klokslag 19.00 uur vertrek. Aan- afmelden niet nodig, gewoon op tijd komen en gezellig een uur sportief bezig zijn en in je eigen tempo meelopen. Iedereen m/v mag komen.

Zondag 12 september
Zevende Battle Fiets Tour
11.30 uur, De Bongerd, Asteroïdenlaan 2/A, Son en Breugel
Deze fietstocht wordt georganiseerd door Veteranen Son en Breugel. De deelnemers bezoeken de belangrijke oorlogspunten van 17 september 1944. Zowel fietsers als rijders op een scootmobiel kunnen deelnemen aan deze fietstocht. Aanmelden kan via 0499-477022 of inschrijven via Facebook VeteranenSonenBreugel. Kijk voor meer informatie op pagina 15 in deze krant.

Zondag 12 september
Kienen
19.30 uur, Vestzaktheater, Son en Breugel
Zaal open 18.15 uur, aanvang 19.30 uur, pauze rond 20.30 uur (aan de tafel), einde van de kienavond ongeveer rond 22.15 uur. De kienavonden worden georganiseerd ten bate van de plaatselijke Harmonie Pro Honore et Virtute. De opbrengsten zullen besteed worden aan de jeugdopleiding en de aanschaf van instrumenten. Jan van Gerwen is uw vaste kienmaster. De waarde van de hoofdprijs en het geluksgetal worden wekelijks in DeMooiSonenBreugelKrant bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie over het kienen op pagina 15 in deze krant.

Woensdag 15 september
Proeflessen toneelgroep Oase
15.45 uur, JC Oase, Dommelstraat 10A, Son en Breugel
Op woensdag 15 september wordt gestart bij Oase met een nieuw toneelseizoen. De toneelvereniging zoekt naar nieuwe talenten om de huidige toneelgroep aan te vullen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de les van 15.45 tot 16.45 uur, aanmelden hiervoor kan op de site www.sjorssportief.nl.

Zondag 19 september
Breugelse Rommelmarkt
11.00 uur, Sportcafe De Bongerd, Son en Breugel
Ongeveer 100 kramen staan op de drukbezochte markt en wordt jaarlijks op de derde zondag van september gehouden. Tijd: 11.00 – 17.00 uur. Entree is gratis. Bel voor meer informatie naar 06-22125676.

Kijk hier voor alle activiteiten die zijn aangemeld www.mooisonenbreugel.nl.