Afbeelding
Foto: Wil Feijen
Foto’s

Sfeervolle beurs in La Sonnerie voor de mooiste dag van je leven

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Iedereen met trouwplannen kon zondag 19 september weer inspiratie opdoen tijdens de trouwbeurs in hotel-restaurant La Sonnerie in Son en Breugel. Tijdens deze beurs worden er geen agressieve verkooppraatjes gehouden, maar zijn er alleen maar eerlijke en enthousiaste ondernemers met passie voor hun vak. “Op de beurs staan betrouwbaarheid en een gemoedelijke sfeer voorop”, aldus Leonie van Gompel van Always Forever, de organisatie achter deze bijzondere beurs.

Redacteur: Adrie Neervoort

Tijdens de beurs valt inderdaad de ongedwongen en relaxte sfeer op. Verdeeld over de prachtige locatie staan verschillende standhouders opgesteld. Bezoekers kijken rond en maken een praatje, of nemen een drankje op het uitnodigende terras van La Sonnerie. De ongeveer 250 belangstellenden die de beurs afgelopen zondag hebben bezocht, maken het voor Leonie een geslaagde beurs. ”Met een dergelijk aantal op één dag op deze locatie kun je spreken van een kleine, intieme beurs, waarbij er aandacht is voor de bezoeker.” 

Speciale locaties
Leonie geeft aan dat Always Forever bewust trouwbeurzen met een kleinschalige opzet organiseert. Het is belangrijk dat er genoeg tijd en aandacht is om in gesprek te gaan met de aanwezige ondernemers en daarbij de juiste informatie te krijgen. “Ik zoek voor de trouwbeurzen speciale locaties uit waar een bruidspaar een complete bruiloft kan geven: van de trouwceremonie tot en met de huwelijksnacht. Op de locatie van de beurs is er dus ook altijd de mogelijkheid om te trouwen, te feesten en soms zelfs te overnachten, zoals hier bij La Sonnerie”, aldus Leonie

Compleet aanbod
De bruidsparen in spé konden bij de deelnemers aan de beurs zien wat er allemaal mogelijk is op een trouwdag. Er was een compleet aanbod voor bruid en bruidegom, van trouwringen, trouwkaarten, bruidstaarten, ballonnen, bedankjes, bloemen, videograaf/fotograaf, tot aan de keuze van de muziek. Maar ook was er aandacht voor een kapper, een visagist, een weddingplanner en een stylist.

Nieuwe trend
Naast de voor de hand liggende onderwerpen was er ook een nieuwe trend te zien op de beurs: het beschilderen van een leren of suède jas. Het jasje, in combinatie met een trouwjurk en voorzien van een unieke tekst of afbeelding, geeft een persoonlijke look aan bruid en bruidegom. Naast alle informatie kregen de bezoekers ook een goodiebag mee naar huis, vol met informatie en leuke kleine attenties, om thuis nog even na te genieten van een stijlvolle en romantische beursdag.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding