Afbeelding
Foto: @zonnebloem

Zonnebloemgasten genieten van optreden

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Voor de Zonnebloemgasten werd donderdag 23 september weer een gezellige middag georganiseerd. In het Vestzaktheater trad zangduo Pieter en Ria op voor de Zonnebloemgasten. En zij hadden er weer zin in, er was nu ook weer een grote opkomst.

Om 14.00 uur werd iedereen ontvangen met lekkers bij een kopje koffie of thee. Na het welkomstwoord door de voorzitter van de activiteitencommissie was het tijd voor het zangduo Pieter en Rita. Deze brachten tal van leuke nostalgische herkenbare hits. Van Fats Domino, Rocco Granata, Doris Day, Cliff Richard en Ricky Nelson. Goede oude tijden herleefden en de sfeer zat er goed in. Ja, er werd zelfs gedanst, ook door de gasten in de rolstoel. Ze vonden het gezellig om ook wat mee te zwieren. 

Na de pauze was het tijd voor het tweede optreden van het zangduo en kwamen er ook enkele Nederlandse gouwe ouwe hits aan bod.  Het was een hele gezellige middag, waarna de gasten vrolijk gestemd na 16.00 uur weer huiswaarts gingen. Wilt u na het lezen van al dit gezelligs ook eens informatie over de mogelijkheid om zonnebloemgast of vrijwilliger te worden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan via het secretariaat 0499-475143 tijdens kantooruren of vul het contactformulier in op www.zonnebloem.nl/sonenbreugel.