Marianne feliciteert Sebastian
Marianne feliciteert Sebastian Foto: Wil Feijen

Winnaar duurzaamheidsquiz benieuwd naar energiescan

Algemeen MooiSonenBreugel

Eindelijk kreeg Sebastian van der Meer zijn prijs afgelopen zaterdag officieel overhandigd als winnaar van de duurzaamheidsquiz 2021.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Afgelopen juli brachten DeMooiSonenBreugelKrant, DeMooiRooiKrant en DeMooiSchijndelKrant gezamenlijk een Mooi en Duurzaam-bijlage uit, met daarin niet alleen veel informatie over duurzaamheid in de breedste zin van het woord, maar ook een duurzaamheidsquiz.

De duurzaamheidsquiz bleek behoorlijk pittig, want van de vele inzendingen bleek er niet één foutloos te zijn, wel enkele met maar één fout. Na loting bleek Sebastiaan van der Meer uit Son en Breugel de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: een lidmaatschap van een jaar van SonEnergie en een energiescan van zijn woning. 

Door omstandigheden was het moment van de prijsuitreiking uitgesteld, maar zaterdag kon Marianne Wagemans, namens SonEnergie, de winnaar met de gewonnen prijs feliciteren.

Sebastiaan was erg blij met de prijs, maar dacht dat een energiescan van zijn redelijk nieuwe woning niet veel meerwaarde zou hebben, want zijn huis is voorzien van veel isolatiemaatregelen. Echter, toen hij vertelde wat zijn maandelijkse energiekosten waren, dacht Marianne daar als deskundige heel anders over: “Er zijn denk ik nog mogelijkheden om de energiekosten te verlagen.” En dus komt er een energiescan waarvan DeMooiSonenBreugelKrant de resultaten zal delen met haar lezers.