Lucy van der Wier (r) presenteert de uitzending dit keer met Jan Achttienribbe in plaats van met Mario Smulders (l) (archieffoto)
Lucy van der Wier (r) presenteert de uitzending dit keer met Jan Achttienribbe in plaats van met Mario Smulders (l) (archieffoto) Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte bij ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 20 oktober praten programmamakers Jan Achttienribbe en Lucy van de Wier onder andere met Evelyn Kreukniet over het tekort aan chauffeurs, Marianne van der Putte over het toenemende verkeer en de overlast daarvan in ons dorp, Arend Bolt praat u, vooruitlopend op zijn voordracht vrijdag 22 oktober, bij over de ‘plastic soup’.

Frederik Lokker komt praten over de plannen voor nieuwbouw op Houtens en de heer Van Amstel komt na zijn lezing in het Vestzak naar de studio om te praten over zin en onzin van de klimaatdoelstellingen. Maar natuurlijk, zoals altijd, laten de programmamakers ook deze uitzending qua inhoud leiden door de actualiteit als daar aanleiding toe is.

Studiotelefoon
Via onze telefoonlijn mag u reageren op onze gasten en/of vragen stellen. U kunt reageren om zowel 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren

Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl via de ‘Luister Live-knop’. Via deze website kunt u ook uitzendingen terugluisteren door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B, Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.

Afbeelding
Algemeen 9 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 9 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 12 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen gisteren Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella