Presentator Lucy (r) zit samen met Han (ontbreekt op de foto) achter de microfoon
Presentator Lucy (r) zit samen met Han (ontbreekt op de foto) achter de microfoon Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte met ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 10 november praten programmamakers Lucy van de Wier en Han Muller met Ans Pijnenborg en Vera van Honk over het jubilerende HOi-Huis. Huisarts Christiaan de Groot praat de programmamakers bij over de griepprik en andere zaken. Muziekleraar Thomas Vergouwen loopt helemaal leeg als hij vertelt over zijn passie voor muziek uit een -voor hem- ver verleden.

Verder proberen Lucy en Han erachter te komen of, en zo ja in welke mate, er in de gemeente Son en Breugel sprake is van ‘Energiearmoede. Maar natuurlijk -zoals altijd- laten zij zich ook deze uitzending qua inhoud leiden door de actualiteit als daar aanleiding toe is.

Studiotelefoon
Via onze telefoonlijn mag u reageren op onze gasten en/of vragen stellen. U kunt reageren om zowel 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren 

Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl via de ‘Luister Live-knop’. Via deze website kunt u ook uitzendingen terugluisteren door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B, Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.