De presentatoren Mario (l) en Lucy (r)
De presentatoren Mario (l) en Lucy (r) Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte met ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 1 december praten programmamakers Lucy van de Wier en Mario Smulders met Annemiek Hol over het komende jubileum van het Sons Kamerkoor. Luc Ross (voorzitter OVSB) licht een tipje van de sluier op over de activiteiten in het centrum de komende feestmaand.

Verder praten ze met Mireille Bonnier, zij is gekozen tot lijsttrekker van het CDA en dat lijkt te duiden op een meerderheid van vrouwelijke lijsttrekker bij de komende verkiezingen. Wat betekent dat voor de manier van beraadslagingen en besluitvorming? Voor info over de ‘boosterprik’ hopen de programmakers contact te krijgen met huisarts Christiaan de Groot. Maar natuurlijk, zoals altijd, laten zij zich ook tijdens deze uitzending qua inhoud leiden door de actualiteit als daar aanleiding toe is.

Studiotelefoon
Via de telefoonlijn mag u reageren op onze gasten en/of vragen stellen. U kunt reageren om zowel 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren 
Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl via de ‘Luister Live-knop’. Via deze website kunt u ook uitzendingen terugluisteren door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B, Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.