De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Blijf op de hoogte bij ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 12 januari slingeren programmamakers Jan Achttienribbe en Han Muller opnieuw veel informatie de ether in. De programmamakers spreken met twee wethouders, er wordt gesproken over uitvaarten en de komende verkiezingen.

Met de wethouders Paul van Liempt en Jos de Bruin praten de programmamakers over alcohol, de nieuwe Inburgeringswet en de voortgang van de Omgevingsvisie en -wet. Leonie van den Tillaart praat ze bij over begraven en cremeren en Yvonne van Zutven komt vertellen over de hectiek ‘achter de schermen’ bij de verkiezingen. Dus stem ook woensdag weer af op 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl via de ‘luister Live-knop’.

Programma terugluisteren
Dat kan natuurlijk. Op de startpagina van www.radiosenb.nl vindt u in de rechterkolom de knop waarmee u voorgaande uitzendingen terug kunt luisteren.

Programma zelf presenteren
Waardeert u de wijze waarop Radio S&B het lokale nieuws voor het voetlicht brengt? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? De programmamakers zijn op zoek naar inwoners die zich in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. U wordt uitgenodigd om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot het ‘illustere gezelschap’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!