Afbeelding
Foto: Wil Feijen (archieffoto)

Energiecafé over ervaringen met elektrische auto’s

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Steeds meer mensen gaan over op elektrisch rijden. Wellicht overweegt u dit ook te doen. Maar waar moet je dan zoal op letten? En hoe bevalt zoiets in de praktijk? SonEnergie wijdt hier op 22 februari het volgende energiecafé aan. Geen verkooppraatje door een opdringerige autodealer, maar praktische ervaringen van een van onze eigen inwoners. 

Elektrische auto’s zie je steeds meer en wellicht denkt u wanneer wordt dat tijd voor mij, maar dan waarom wel of juist niet. Is dat alleen interessant voor zakelijke rijders of ook al voor particulieren? Wat zijn de gebruikerskosten ten opzichte van diesel of benzine of een hybride auto en hoe wordt dat afgerekend? Hoe ga je om met angst voor een lege accu en weet je hoever je nog kan rijden? Hoe druk is het bij laadpalen? Wat betekent een eigen laadpunt voor mijn energierekening? 

Lea van Beek, lid van SonEnergie en energiecoach voor huurders zal haar dagelijkse ervaringen over aanschaf, bezit en gebruik van hun twee elektrische voertuigen met de aanwezigen delen.

Het energiecafé vindt plaats op dinsdag 22 februari om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Sportcafe Expreszo bij De Landing aan de Rooijseweg 3. Vanzelfsprekend worden alle, dan geldende, coronamaatregelen nauw in achtgenomen. Vergeet uw QR-code niet mee te nemen.