Het Dommelhuis in aanbouw
Het Dommelhuis in aanbouw Foto: Wil Feijen

Open dag in Dommelhuis

Algemeen gemeente

Son en Breugel - Belangstellenden konden eind juli 2021 een kijkje komen nemen in het in aanbouw zijnde Dommelhuis. Veel dorpsgenoten kwamen naar de voormalige Sint-Petrus’ Bandenkerk om met eigen ogen de vorderingen van het nieuwe dorpshuis te komen aanschouwen. De werkzaamheden vorderen gestaag en opnieuw worden belangstellenden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. 

Op zaterdag 19 februari gaan de deuren opnieuw open voor het publiek. In verband met de geldende coronamaatregelen hanteert de gemeente het ‘doorloopprincipe’, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om tussen 10.00 en 14.00 uur even binnen te kijken. De eerste verdieping is tijdens de open dag niet toegankelijk.

Speciaal voor senioren
Een week later wordt een open dag gehouden speciaal voor senioren uit Son en Breugel. Deze open dag wordt gehouden op 26 februari van 11.00 – 15.00 uur. Voor deze open dag moet men zich aanmelden via www.vestzaktheaterson.nl en zoek dan bij ‘aankomende activiteiten’. Kijk ook voor meer informatie over deze open dag in DeMooiSonenBreugelKrant van woensdag 16 februari.