Twee jaar terug werd een zonnebloem uitgereikt vanwege het 45-jarig bestaan (archieftoto)
Twee jaar terug werd een zonnebloem uitgereikt vanwege het 45-jarig bestaan (archieftoto) Foto: Ingezonden

Van uitstel geen afstel bij Zonnebloem Son en Breugel

Algemeen Jubileum

Son en Breugel - Gezellige activiteiten voor Zonnebloemgasten kunnen weer ingepland worden nu bijna alle maatregelen van de baan zijn. Het traditionele Nieuwjaarstreffen kon in januari van dit jaar niet doorgaan, maar uitstel betekent bij de Zonnebloem geen afstel.

Onder het motto Paastreffen organiseert Zonnebloem Son en Breugel op 8 april een paasdiner bij De Zwaan op 8 april. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Rabo ClubSupport actie. Informatie en aanmelden voor dit paasdiner kan bij uw eigen vrijwillig(st)er.  Over uitstel gesproken: het 45-jarig jubileumfeest wat gepland stond in 2020, is diverse keren ingepland en weer uitgesteld. De jubileumcommissie heeft goede hoop dat het inmiddels 47-jarig jubileumfeest echt kunnen gaan vieren in het Vestzaktheater. Noteer alvast dinsdagmiddag 19 april in je agenda.

Mede door sponsoring van Lions Lucky Duck Race en Rabo ClubSupport actie kan deze middag aangeboden worden aan de Zonnebloemgasten en vrijwilligers plus genodigden. Door de sponsoring kan de organisatie de aanwezigen trakteren op de mooie voorstelling ‘Op pad met Annie M.G. Schmidt’ van ‘t HuisTheater.

Het repertoire van Annie M.G. Schmidt vormt een mooie basis voor de voorstellingen die ’t HuisTheater heeft gemaakt om deze vrouw de ode te brengen die haar toekomt, want één ding is zeker: iedereen kent Annie M.G. Schmidt & Harrie Bannink. Samen zijn zij de onvergetelijke combinatie die een onuitwisbaar stempel gedrukt heeft op de Nederlandse Kleinkunst en mag dan ook nooit vergeten worden.

Het belooft een geweldige middag te worden, dus noteer deze datum en zorg dat u erbij bent in het Vestzaktheater. Informatie en aanmelden voor dit 47-jarig jubileumfeest kan bij uw eigen vrijwillig(st)er.