Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Mooisonenbreugel

Harmonie St. Caecilia verkoopt goede tweedehands fietsen

Algemeen

Son en Breugel / Lieshout - Staat het schuurtje nu echt te vol, of is uw fiets juist aan vervanging toe? Harmonie Sint Caecilia organiseert 27 augustus haar jaarlijkse tweedehandse fietsenbeurs. Voor verkopers een mooi moment om van een fiets af te komen. U kunt hem zelfs schenken aan de vereniging. Voor kopers een mooi moment om op jacht te gaan naar een andere fiets; voor uzelf - uw kinderen of voor uw kleinkinderen. 

Op de beurs worden fietsen verkocht door harmonieleden voor een afgesproken prijs. Vijftien procent van de opbrengst is voor de vereniging. Regelmatig worden er ook fietsen geschonken aan de club. De fietsen worden daarvoor zelfs bij u opgehaald. Voor een schenking van een tweedehands fiets kunt u nu al contact opnemen met Adriaan Schepers via 0499-422348. Dan wordt de fiets voorafgaand aan de fietsenbeurs al nagekeken. Fiets eigenaren die hun fiets willen verkopen mogen die inleveren tussen 9 en 10 op de dag van de beurs. Na afloop van de beurs kan de opbrengst worden opgehaald. 

Het speelplein van kindcentrum de Sprankel, aan de Grotenhof in Lieshout, zal 27 augustus weer vol staan met fietsen. Komt u ook een kijkje nemen? U bent van 10:30 tot 13:00 uur welkom om een koopje op de kop te tikken en daarmee ook harmonie St. Caecilia te steunen. 

!