Op zoek naar een andere fiets, bezoek dan de fietsenmarkt van Dutmella bij de kiosk (archieffoto)
Op zoek naar een andere fiets, bezoek dan de fietsenmarkt van Dutmella bij de kiosk (archieffoto) Foto: MooiSonenBreugel

Fiets verkopen of kopen?

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Wilt u van uw oude fiets af? Daar kunnen de Explorers van Dutmella u bij helpen. Op zaterdag 25 juni wordt weer de fietsenmarkt bij de kiosk op het Kerkplein in Son en Breugel gehouden.

De Explorers van Dutmella verhandelen deze dag tweedehands fietsen om zo geld op te halen voor het zomerkamp. Zij nemen vrijwel alle fietsen aan, van bakfietsen tot skelters, (bijna) niks is hun te gek! Eén belangrijke voorwaarde die bij alle fietsen van toepassing is, is dat deze bruikbaar zijn, en eventueel slechts kleine gebreken heeft.

U kunt uw gebruikte fiets zaterdag 25 juni tussen 9.00 en 12.30 uur naar de kiosk komen brengen. Uw fiets wordt verkocht voor het bedrag dat u bepaalt. De scouting doet er een percentage bovenop, dat ten goede komt aan de Explorers. U kunt er ook voor kiezen om de volledige opbrengst ten goede te laten komen aan de Explorers.

Kopen
U bent ook van harte welkom als u een fiets wilt kopen. De verkoop van fietsen start om 10.00 uur en gaat door tot 15.30 uur. U kunt een kijkje komen nemen en zelfs een testritje maken op het speciaal ingerichte testparcours. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutmella.nl/fietsenmarkt, waar u tevens het reglement vindt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via fietsenmarkt@dutmella.nl of 06-30065968.