Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fc78dd
Foto: ©pixabay.com
Activiteit

Fietstocht PVGE Megen naar Ravenstein

Son en Breugel - De PVGE-fietsclub maakt woensdag 21 augustus een fietstocht vanuit Megen naar Ravenstein. Om 10.00 uur vertrekt men met de auto vanaf het 17 Septemberplein in Son en Breugel naar Megen, ten noorden van Oss naar de parkeerplaats, waarvan uit de fietstocht wordt gereden.

Eerst is er nog tijd voor koffie, waarna om 10.30 uur vertrokken wordt naar Ravenstein. Via de pont steekt men de Maas over; daarna wordt om De Gouden Ham gefietst en via de noordoever van de Maas wordt Ravenstein bereikt. Hier wordt wederom een pont genomen om de Maas over te steken. In Ravenstein is de lunch. Er is tijd om het stadje en de vestingwerken te bezoeken. In de middag wordt via de zuidoever teruggefietst naar Megen en dan weer met de auto huiswaarts.

Verdere inlichtingen over deze fietstocht bij coördinator Herman Hendriks, 0499-473042 of e-mail: herman.j.hendriks@kpnmail.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>