Meerwaarde voor uw Douwe Egberts-waardepunten!
Meerwaarde voor uw Douwe Egberts-waardepunten! Foto: Ingezonden

Kerstactie voor Voedselbank Eindhoven en omgeving

Algemeen

Son en Breugel - Meerwaarde voor uw Douwe Egberts-waardepunten! Leden van vele Lionsclubs in Nederland, dus ook in Eindhoven en omgeving, zamelen samen met Voedselbank Eindhoven en omgeving ten behoeve van een sterk toenemend aantal cliënten jaarlijks Douwe Egberts-waardepunten in. 

December is de maand, en dit jaar in het bijzonder door de torenhoge energieprijzen en inflatie, om iets bij te dragen aan de voedselbanken. De voedselbanken vullen hun voedselpakketten met giften van derden, maar koffie is een product dat helaas zelden wordt geleverd. 

Vorig jaar werd in het hele land weer een recordaantal waardepunten ingezameld: 92.000.000! Deze punten werden aan Douwe Egberts overhandigd en verzilverd tegen 188.000 pakken koffie. De voedselbanken in Eindhoven en omgeving ontvingen daarvan 3000 halfpondspakken Roodmerk. 

Heeft u nog waardepunten die u wilt schenken, deponeer deze dan, bij voorkeur geteld, in de daarvoor bestemde verzamelbox in een van de volgende supermarkten: 

AH, 17 Septemberplein, Son
Coop, Van Gentlaan, Breugel
of in de brievenbus van Rietlaan 12

In de verzamelboxen kunnen desgewenst ook andere waardebonnen (bijv. AH) en oud of vreemd geld worden gedeponeerd. Ook dat gaat naar het goede doel.

De actie loopt in december en januari. Help ons anderen te helpen! Veel dank!
Lions Clubs Eindhoven en omgeving

Afbeelding