Paul Batto
Paul Batto

Lazy Sonnie Afternoon 6 maart

Cultuur

Na de verrassende Valentijnzondag op 14 februari, met de romantische sfeer van October Moon, een realtime huwelijksaanzoek en een overweldigend optreden van de Australische Owen Campbell, laten we ons dit keer verrassen door o.a. de Bohemian Blues!

Charleen Janssen.
Charleen Janssen is een 19-jarige zangeres en studente Docent Muziek aan het Rotterdamse Conservatorium, Codarts. Toen ze zeven was begon zij met piano spelen en sindsdien is haar passie voor muziek alleen nog groter geworden. Op haar veertiende kwam de gitaar erbij en twee jaar lang heeft zij vioollessen gevolgd. In september 2015 stond zij tijdens het Towerfestival in Son en Breugel op het podium met Ruud Boelens (gitarist ) om de gasten in de pauzes te voorzien van muzikale intermezzo's. Haar stijl is te vergelijken met pop met singer-songwriter invloeden. Charleen zal tijdens haar optreden voornamelijk covers in een akoestische setting ten gehore brengen en misschien wel een eigen song. Zij wordt vergezeld door gitarist Ralf Waslander.
Paul Batto Jr
Singer-songwriter sensatie uit de Balkan met blues en licht swingende grooves. De Slowaakse zanger/gitarist Paul Batto Jr. is de voorbije 20 jaren een door de wol geverfde "on the road performer" gebleken. Hij toerde door heel Europa en verscheen op nationale radio en televisieprogramma's.
Naast zijn solo-optredens leidde deze veelzijdige performer zijn eigen bands en doet hij gastoptredens bij grote orkesten. Zijn belangrijkste muzikale invloeden variëren van John Lee Hooker tot Mahalia Jackson en Frank Sinatra, maar steeds brengt hij zijn muziek op eigen unieke wijze. Een bijzonder stemgeluid en een virtuoos op gitaar met een uniek eigen repertoire.
Meer informatie over Lazy Sonnie Afternoon en de muzikanten op onze website www.lazysonnieafternoon.nl Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden.

Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zaal is vanaf 15.00 uur open. Wilt u naborrelen? Dat kan in de lounge.
De toegang is gratis maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale ( luister-) middag te bezorgen is een vrijwillige bijdrage in de tip jar meer dan welkom. Wilt u een zitplaats? Lazy Sonnie Afternoon blijkt een doorgaand succes dus ben er dan snel bij want Vol = Vol
Tot ziens op 6 maart in La Sonnerie.