Afbeelding

Clubkampioenschappen TV Son en Breugel in maart

Sport

Sfeervolle Nationale Notaris Clubkampioenschappen TV Son en Breugel weer in het vooruitzicht!
Vanwege de warme winterse dagen hebben de leden van TV Son en Breugel de afgelopen weken gewoon door kunnen tennissen. Ze doen hierbij absoluut eer aan de slogan van TV Son en Breugel: ´onverslaanbaar gezellig´, waarbij ze zich door niets of niemand van de baan laten slaan. Ook de organisatie van het gezelligste en leukste toernooi van TV Son en Breugel is volop bezig met de voorbereidingen om er weer een succesvol toernooi van te maken.
De Nationale Notaris Clubkampioenschappen is een sportief en sfeervol clubtoernooi voor leden van TV Son en Breugel. Sinds twee jaar is de Nationale Notaris Clubkampioenschappen een unicum waarbij zowel de jeugd als senioren deel mogen nemen aan het toernooi. Wegens deze verandering is het toernooi de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de succesvolste clubtoernooien in de historie van de club. Ook dit jaar zal het toernooi een officieel KNLTB toernooi worden, waarbij de deelnemers hun speelsterkte kunnen verbeteren, wat het nog aantrekkelijker zal maken. Naast de spannende wedstrijden is er natuurlijk weer de Brabantse gezelligheid en kunt u genieten van culinaire zelfgemaakte hapjes.
Vorig jaar is het toernooi met veel enthousiasme beleefd bij de leden en we hopen ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van de Nationale Notaris clubkampioenschappen neer te zetten. Er wordt op een groot aantal tennisliefhebbers gerekend.

Het toernooi vindt plaats van zaterdag 26 maart t/m zondag 3 april. Het toernooi begint in het paasweekend, een prima invulling om naast het zoeken van paaseieren een bezoek te brengen aan het toernooi.
Dus of u deelnemer of supporter bent, er zijn genoeg redenen om een kijkje te komen nemen tijdens de Nationale Notaris Clubkampioenschappen 2016 op TV Son en Breugel.
Vorig jaar hadden de Nationale Notaris Clubkampioenschappen als éérste Sonse tennistoernooi een LIVE stream die over de hele wereld te volgen was. Ook dit jaar zijn de wedstrijden weer te volgen op Sonenbreugelverbonden.nl.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 18 maart 2016 en kan via de websites www.tvsonenbreugel.nl of www.toernooi.nl. Schrijf je vandaag nog in!

De Nationale Notaris Clubkampioenschappen commissie,

Peter, Karin, Rikco, Elaine, Anne, Leon, Margriet, Marie-José, Sigrid, Alex en Karin
Ps. Klik ook eens op www.nationalenotaris.nl

Afbeelding
Algemeen 19 mrt., 07:00 Het kan niet anders dan dat dit muzikale initiatief een vervolg gaat krijgen
Afbeelding
Ingezonden 18 mrt., 18:00 Lezerspodium
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 14:00 Goede Doelen Week Son en Breugel kan bijna van start!
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:18 De Jumbo Clubkampioenschappen gaan van start bij TV Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:00 Lazy Sonnie Afternoon presenteert de 'Helden van Son en Breugel'
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 10:00 IVN Doorstapwandeling zondag 19 maart