Wethouder Kees Vortman
Wethouder Kees Vortman

Kees Vortman lijsttrekker VVD Son en Breugel

Politiek

Voor de Gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 heeft de VVD in Son en Breugel Kees Vortman (49) gekozen tot lijsttrekker.

Kees is op dit moment wethouder in Son en Breugel voor een groot aantal portefeuilles, waaronder Sport, Onderwijs, Project "Breugel Bruist", Verkeer en Vervoer, Openbare Werken en Groen- en wijkbeheer.

Op de kandidatenlijst van de VVD staan 19 kandidaten. "Een sterke lijst met vele roots in de bevolking van ons dorp en een aantal verfrissende nieuwe mensen"; zo typeert Kees de lijst waarvan Arno Flapper de lijstduwer is geworden. "We zijn blij met de kwaliteit van de kandidaten die zowel uit het bedrijfsleven komen als uit de politiek van ons dorp." Marco Pulles en Don Pasanea staan op de tweede respectievelijk derde plaats van de lijst. Zij willen hun raadslidmaatschap graag voortzetten. Verkiesbaar op de vierde plaats staat Peter Kleywegt. Hij heeft zich onlangs beschikbaar gesteld voor de VVD. "Ik wil nog graag in de politiek mijn steentje kunnen bijdragen met opbouwende en vooruitstrevende activiteiten voor Son en Breugel. Die grondbeginselen vind ik terug bij de visie van de VVD" zo beargumenteerd Peter zijn overstap. De volledige lijst is terug te vinden op de website van de VVD Son en Breugel.

Het programma voor de komende raadsperiode is afgerond. "We hebben een programma dat uiteraard bruist met vele concrete zaken waar de inwoners van Son en Breugel echt iets aan hebben. Het programma is door een grote groep inwoners gemaakt. Mede daardoor wordt draagvlak gecreëerd en staan er vele wensen in om van onze gemeenschap een leefbaar dorp te houden", aldus Kees Vortman.

Kandidatenlijst VVD
1.        Kees Vortman
2.        Marco Pulles
3.        Don Pasanea
4.        Peter Kleywegt
5.        Martien Merks
6.        Fred Bushoff
7.        Martin Vergouwen
8.        Olivier van de Vossenberg
9.        Els de Bijl e/v Rooijakkers
10.         Evelien van Rees
11        Imke Segers e/v Wijnen
12.         Frederik Lokker
13.        Marcel Teunissen
14.        Hans Vosshard
15        Mees Dekker
16.        Peter Rotteveel
17.        Hans van Beek
18.        Fred van het Nederend
19.         Arno Flapper