Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 98d0b1

Nomineer een kandidaat voor de ViP-Roos

  Politiek

Son en Breugel / Eindhoven - In de week van de Internationale Vrouwendag lijkt het de Vrouwen in de PvdA (ViP040) goed even stil te staan bij de invoering van het vrouwenkiesrecht.

Op 9 mei wordt in Nederland overal gevierd dat 100 jaar geleden het vrouwenkiesrecht werd ingevoerd. In de regio Eindhoven willen de Vrouwen in de PvdA deze belangrijke gebeurtenis markeren met de jaarlijkse uitreiking van de ViP-Roos. Deze prijs wordt op 9 mei uitgereikt aan een vrouw in deze regio die zich heeft onderscheiden door een bijzondere maatschappelijke verdienste.

Zij is een inspirerende persoonlijkheid met een positieve houding en met doorzettingsvermogen. Als u zo'n vrouw kent, laat het via een e-mail (met beknopte motivatie) aan de voorzitter van de jury elenavhout@gmail.com weten, dan wordt zij voorgedragen als genomineerde voor deze eervolle award.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>