Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 9e773a
Foto: Ingezonden
Muziek

Extra voorstelling The Blue Stars

Son en Breugel - Daarvoor alvast, namens The Blue Stars en de Wens Ambulance Brabant, een ieder bedankt die een kaartje gekocht heeft. Het Vestzaktheater heeft daarom een tweede voorstelling op 16 maart in de agenda gezet. Kaarten zijn te bestellen via de website van het Vestzaktheater. Wat zou het mooi zijn als ook die avond uitverkocht zou raken.

The Blue Stars, wie kent ze niet? Een van de Grote Drie in de zestiger jaren. Je had de Rolling Stones, de Beatles en …. de Blue Stars. Tenminste, zo is het verhaal naar een origineel idee van Harrie Sijbers. Het kermisorkest The Blue Stars (dat overigens echt bestaan heeft) maakt na 50 jaar hun comeback en met veel humor vertellen Harrie en Rob over hun belevenissen, gelardeerd met muziek uit die tijd. Joost Egmond en Benjo Plandsoen voor de muziek, Ellen Sijbers en Erica van Dijck voor de zang en Harrie Sijbers en Rob Verschuren voor de grapjes; een mooiere combi is haast niet denkbaar in ons creatieve Son.

Omdat The Blue Stars zelf uiteraard al lang 'binnen' zijn, geven ze benefiet voorstellingen. Ruim twee jaar geleden met succes in de nieuwe zaal van De Zwaan voor Samenloop voor Hoop en nu in het Vestzaktheater voor de Wens Ambulance Brabant. De inkomsten komen volledig ten goede aan de goede doelen.

Onder het mom van het aangename met het nuttige verenigen hebben The Blue Stars een 'Best Of' samengesteld uit de drie shows, die ze al met succes gespeeld hebben in de regio de afgelopen jaren, aangevuld met nieuwe vondsten en grappen. Ome Nol, hoofdpersoon uit Harrie's buuts van de afgelopen jaren, is terug met zijn geheel eigen kijk op het leven. Hij had bijvoorbeeld een wethouder aangereden. Ben je blind riep de wethouder!.. Hoezo blind, zei ome Nol; ik heb oe toch geraakt. Enfin, dan weet u het wel.

Voor mensen, die graag het doel Wens Ambulance Brabant willen steunen, maar niet de voorstelling kunnen bijwonen is er het rekening nummer NL25 RABO 0172 0767 14 waar donaties op gestort kunnen worden.

Donaties
Wat deze donaties betreft nog even het volgende. Alle bedragen zijn natuurlijk van harte welkom. Mocht u als bedrijf willen sponsoren (aftrekbaar!) is er de gelegenheid om uw logo afgebeeld te krijgen op het programmablad wat aan iedere bezoeker wordt uitgereikt. Kort samengevat, hoe groter de donatie hoe groter het logo. "Laten we afspreken dat we logo's gaan plaatsen vanaf € 100,00. U bent dan 'zilveren sponsor', gaat u voor goud moet u aan € 250,00 denken en het dubbele is platina. Bij bekendmaking van het eindbedrag zal uw sponsoring vermeld worden. Onze wens is dat we een mooi bedrag kunnen schenken aan dit, door vrijwilligers gedragen, mooie doel", aldus de Blue Stars en Wens Ambulance Brabant. Voor info over sponsoring ga naar www.thebluestars.nl

Emmy Grit
Meer berichten