SBC JO9-1 ongeslagen kampioen
SBC JO9-1 ongeslagen kampioen Foto: Ingezonden

SBC JO9-1 ongeslagen kampioen!

Sport sport

Son en Breugel - Zaterdag speelde de JO9-1 van SBC de laatste wedstrijd van het seizoen. De jonge talentjes van SBC speelden deze laatste wedstrijd uit tegen WHV uit Loosbroek.

Het was een heerlijke dag om kampioen te worden. Het was niet alleen prachtig weer maar de sfeer was ook fantastisch doordat er veel supporters waren meegereisd om de spelers aan te moedigen. Dit zorgde er natuurlijk ook wel voor dat de kampioenswedstrijd erg spannend was om te spelen. Door de zenuwen stonden onze talenten zelfs even met 2-1 achter, maar door de inzet, het doorzettingsvermogen en het samenspel werd het uiteindelijk een prachtige overwinning. WHV werd met 3-9 verslagen! Iedere goal werd met het hele team uitbundig gevierd en op de achtergrond hoorde je de toeters en het juichen van de supporters.
Na het laatste fluitsignaal was het een groot feest! Na het feesten op het veld en het douchen werden de knaloranje kampioensshirts aangedaan.
Ondertussen hadden alle fans zich verzameld bij SBC. Met feestmuziek en confetti kreeg de JO9-1 een warm onthaal bij de kantine.
Eenmaal daar aangekomen werden de jongens ook nog door trainer Sander in het zonnetje gezet tijdens een echte huldiging. Naast de mooie woorden ontvingen de kinderen ook nog een beker, een medaille en een prachtige foto.
Tot slot kregen de kinderen heerlijke frietjes en ranja van SBC. En een SBC-taart speciaal gebakken door de oma van Mika.

Gefeliciteerd kampioenen Ryan, Mika, Stan, Jelte, Senna, Sam, Thijs en Lois
Wij zijn trots op jullie!
En trainers William, Dennis, Sander en Paul, ook op jullie!

Het seizoen is nog niet helemaal ten einde want de JO9-1 heeft nog een teamuitje en gaat nog meedoen aan drie toernooien. 1 van deze toernooien is een internationaal toernooi in Duitsland en duurt een heel weekend lang. Dat wordt weer een groot feest!