Afbeelding

Waar was het feestje, in Breugel was het …..

Toerisme

Zaterdagavond 17 september in Breugel op het Pieter Breughelplein, was het feest in de tent.

Son en Breugel - Geen Breugels Festijn zonder feestavond dus ook dit jaar weer niet. Het gratis toegankelijke feest had dit jaar een iets ander programma dan andere jaren maar het doel samen een feestje bouwen daar was niets aan veranderd. Om dat bouwen maar eens te benadrukken was de avond ook direct de aftrap voor de wagenbouwers van de carnavals optocht in Krutjesgat. Op een groot scherm in de tent konden de aanwezige de optocht van vorig jaar in zijn geheel terugzien. De Blaoskaken waren ook van de partij net zoals de Gravelsingers en een bekende tonprater namelijk Rob Scheepers.
DJ Jarnoo zorgde verder voor de juiste muziek. In een goed gevulde tent was ook nog hoog bezoek Prins Pieter met zijn gevolg. Rob Schepers had wat moeite om de aandacht van het aanwezige publiek vast te houden als ober ondanks zijn zeer verrassend optreden met zelfs een goochelact.
Het was duidelijk de bezoekers waren gekomen voor een feestje en samen met de aanwezige militairen van het Oranjeveld, Prins Pieter en een mooi programma aan elkaar gepraat door Peter Jansen. Werd het weer een geslaagde feestavond op het Pieter Breughelplein in Breugel.

BOERgondische Mert
Vandaag staat de BOERgondische Mert op het programma met een heuse rommelmarkt en voor het eerst het Breughels A-meeZ(w)ing Café. In een decor van een gezellige bruine kroeg komen verschillende artiesten langs uit Son en Breugel. U kent ze waarschijnlijk allemaal maar zij zullen u verrassen met wat zij gaan zingen. Vanaf 13.00 uur zal het café en dus ook de eerste artiesten beginnen op de BOERgondische Mert in de tent, gratis entree.