Afbeelding

Benefiet diner zorgt voor geweldig avond en mooie opbrengst

Verenigingen

Op zaterdag 29 oktober waren de leden van 'Club Cuisine La Sonnerie' druk bezig een heerlijk vijfgangendiner uit te serveren aan hun gasten in de Kapelzaal van de Sonnerie.

De aanwezige gasten konden tegen betaling genieten van een diner, bereid en geserveerd door de leden van de kookclub. De opbrengst van deze avond ging naar de stichting H@P. Stichting H@P is door kookclub 'Club Cuisine La Sonnerie' opgericht vanuit het idee om iets te betekenen voor de samenleving van Son en Breugel.
Daarbij wil de stichting maatschappelijk betrokken doelen in Son en Breugel steunen met een financiële donatie. Dit jaar waren er zelfs drie doelen gekozen namelijk: De mantelzorgers van de LEV groep, Dutmella scouting Son en Breugel en Vrienden van Berkenstaete. Zij ontvingen ieder €1250,-
Vrienden van Berkenstaete zullen het bedrag gebruiken voor de aanschaf van een zogenaamde tovertafel voor Berkenstaete.
Scouting Dutmella krijgt voor dit bedrag een oven voor de toekomstige nieuwbouw en de Mantelzorgers van de LEV groep krijgen voor dit bedrag, boekjes ter waarde van €400,- een oventje van €250,- en een diner voor de mantelzorgers t.w.v . €600,-
Weer drie mooie doelen die erg blij waren met het bedrag en de goederen.
Ieder jaar wordt opnieuw bepaald welke maatschappelijk betrokken doelen in Son & Breugel een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stichting H@P streeft er naar juist die initiatieven te helpen die, doordat ze wellicht minder bekend zijn of kleinschaliger opereren, dit soort donaties erg goed kunnen gebruiken. Bent u betrokken bij of kent u zo'n doel of initiatief, schroom dan niet om deze bij Stichting H@P onder de aandacht te brengen. Dat kan door gebruik te maken van het contactformulier op de website van "Club Cuisine La Sonnerie".
Meer informatie over de kookclub en het benefietdiner kunt u vinden op de website www.clubcuisinelasonnerie.nl.

Afbeelding
Afbeelding