V.l.n.r. Odette Verhaegh, Riek Gruithuizen, Greet van Gorp en Riet  Kwanten
V.l.n.r. Odette Verhaegh, Riek Gruithuizen, Greet van Gorp en Riet Kwanten Foto: John v.d. Braak

Vier jubilarissen Rawazzi gehuldigd

Verenigingen

Son en Breugel - Vier leden van Rawazzi zijn tijdens de jaarlijkse ledenvergadering gehuldigd vanwege hun twintig jaar trouw lidmaatschap: Odette Verhaegh, Riek Gruithuijzen, Greet van Gorp en Riet Kwanten.

Redactie: Corry van Asseldonk
Foto: Desiree van Tits

Rawazzi is vorig jaar na de coronaperiode een nieuwe weg ingeslagen. Voorheen was het smartlappenkoor Rawazzi, nu gaan we gewoon door als Rawazzi, onder begeleiding van dirigent Theo van der Steen. We zingen met muziekbanden en ons repertoire bestaat hoofdzakelijk uit gezellige Nederlandse meezingers en enkele Engelstalige liedjes. Dat we een gezellige en sociale vereniging zijn, blijkt wel uit het feit dat we de laatste maanden veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. We hebben nu 60 leden en hebben een ledenstop. Nieuwe mensen die zich aan willen melden, komen op een wachtlijst te staan. We hebben een streven om iedere maand een optreden te verzorgen, en we zitten dit jaar al helemaal volgeboekt; voor Sonse evenementen maken we een uitzondering als het tijdstip uitkomt.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor ons muziekfestijn op 4 juni a.s. bij De landing langs de Rooiseweg. Hieraan zullen zes koren en twee solozangers uit de regio deelnemen. Dit belooft weer een gigantisch feest te worden. Voor informatie: info@rawazzi.nl..