Afbeelding

De leukste vrijmarkt van Son en Breugel

Zakelijk

Op de Breeakkerstraat 1 in Son en Breugel is sinds kort JULLIE WINKEL KRAAM gevestigd. Een uniek concept waarvan er slechts enkele in Nederland zijn.

In de ruime winkel staan ruim 90 "kramen" waarop de te verkopen spullen uitgestald worden. Ook zijn er vitrines aanwezig, en wand- en etalagekasten. Alles is bedoeld om spullen mooi te presenteren. Wat de winkel uniek maakt is dat alle spullen door diverse partijen worden aangeboden op een centrale plek. Tevens is het aanbod iedere week weer anders, en bestaat zowel uit nieuw als gebruikt.

JULLIE WINKELKRAAM is echt een winkel waar je regelmatig even moet binnenlopen. Het aanbod is heel divers en steeds weer anders of je huurt er zelf een stelling en ervaart het gemak.

Hoe werkt het
JULLIE WINKEL KRAAM verkoopt spullen voor anderen en stelt daarvoor een ruime winkel en diverse "kraampjes" beschikbaar. De verkopende partij huurt dus ruimte in de winkel om zijn spullen te verkopen. Dat is makkelijk want u hoeft er zelf niet bij te zijn. JULLIE WINKEL KRAAM zorgt ervoor dat er altijd iemand in de winkel is die de verkoop doet.

De prijs van de spullen bepaalt de verkopende partij, de spullen worden voorzien van een prijs en mooi uitgestald in de winkel. Omdat men de "kraampjes " verhuurt worden hoeft er geen verrekening met de verkoopprijs meer plaats t e vinden. De prijs die u vraagt voor de producten is de prijs die u krijgt.

Jullie winkelkraampje doet de verkoop, prijst de spullen aan, geeft uitleg bij vragen en zorgt ervoor dat veel mensen naar de winkel komen.

Kortom alles wordt voor u geregeld en u weet van tevoren wat de kosten zijn. Een unieke manier om oude of nieuwe spullen die u kwijt wilt aan de man te brengen, een aanwinst voor de verkoper en de koper.