(vlnr) Fem, Michèle en Malou van Visage&More
(vlnr) Fem, Michèle en Malou van Visage&More Foto: Wil Feijen

‘Love my job’ alweer 25 jaar!

Zakelijk

Son en Breugel - Michèle van Rooij is als ondernemend persoon behalve enthousiast ook heel helder als ze het heeft over haar in het oog springende vak. Inmiddels ruim 25 jaar geleden begonnen met een tuinstoel in een slaapkamertje, timmert deze ambitieuze eigenaresse van schoonheidssalon Visage & More alweer 4 jaar aan de weg in hartje Son. Aan de Nieuwstraat 16A runt ze, samen met een aantal branchegenoten, een prachtige studio. Dit leverde haar in onze gemeente zelfs de titel Ondernemer van het jaar 2019 op.

Redacteur: Ivo van Hoek 

“Een terugblik op al die mooie momenten met een lach en een traan. Lief en leed heb ik met mijn trouwe klanten mogen delen en hun huid in topconditie gebracht of gehouden. Daarbij heeft ons fijne team hen al die jaren voorzien van advies en make-up, of zijn ze totaal ontspannen in de watten gelegd”, aldus Michèle. 

Nieuwe ideeën
Als blijk van waardering voor dezelfde passie en liefde voor het vak kan haar Rooise collega Fem Hufnagel inmiddels doorgroeien als bedrijfsleidster. Net als Michèle heeft Fem een soortgelijke drive als haar coach/mentor, en daarnaast brengt zo’n jonge meid ook weer frisse nieuwe ideeën om klanten nog gerichter te behandelen.

Michèle: “We zullen dit jubileum zeker niet zomaar voorbij laten gaan, sterker nog, we gaan écht uitpakken in ons stijlvolle pand komende woensdag 16 november. Vanaf 14.00 uur staat de deur wagenwijd open met een bubbeltje en een hapje, waarbij de nadruk vooral ligt op de veelzijdigheid die onze salon zo kenmerkt.” 

In samenwerking met een aantal gerenommeerde huidverbeterende merken zullen er die dag (op afspraak) inspirerende demo-behandelingen worden verzorgd. Denk hierbij aan 3 minute make-up met ‘Jane Iredale’, de ‘Dermalogica Skinbar’ en de huidanalyses van ‘Observe’. Daarnaast zullen een aantal partner-experts voorlichting geven over bewegen, voeding en hormonen. 

“Recent hebben we voor in onze zaak een prachtig nieuw initiatief ontwikkeld: de ‘Brow-bar’. Daar kunnen klanten even binnenlopen om hun wenkbrauwen te laten bijwerken of de huid snel een oppepper te geven. Dit constant doorontwikkelen vind je ook terug in het feit dat ik als erkend leerbedrijf regelmatig stagiaires van de Summa -opleiding een kans geef. Die meiden kunnen op die manier dit mooie vak in praktijk onder de knie te krijgen, en in die rol is Fem (22) destijds ook hier gestart”, besluit Michèle.

Hoewel de coronapandemie voor de salon met vier personeelsleden bijzonder heftig en ingrijpend was, bleek het gelukkig ook een tijd die hartverwarmend was, niet in de laatste plaats omdat haar vaste klantenkring alvast tegoedbonnen voor behandelingen kocht of steun betuigde met een bloemetje, kaartje of envelop. Destijds werden gedurende twintig weken noodgedwongen de deuren gesloten, maar vandaag de dag is de salon weer springlevend en het personeel is gestoken in frisse nieuwe bedrijfskleding. Kortom, Visage & More bruist als nooit te voren en op 25 november (Black Friday) zal het 25-jarig jubileum voor de klanten nog meer voordeel opleveren. Hou daarvoor de socials in de gaten, want diverse huidverbeteringsproducten zullen dan met fikse kortingen de deur uit vliegen. 

www.visagemore.nl of bel voor advies 0499 47 73 71.


!
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Gemeenteberichten woensdag 7 december
Afbeelding
Algemeen 23 uur geleden Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 16:30 Scouting Dutmella bedankt alle enthousiaste vrijwilligers
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 15:58 Energietoeslag voor grotere groep inwoners
Afbeelding
Ingezonden 8 dec, 11:20 Pleeggezinnen gezocht in regio Eindhoven
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 11:11 Met het Sons Kamerkoor ‘Op weg naar Kerst