Afbeelding
Foto: By Kim Das
Ingezonden

”Vink Tandtechniek en Tandprothetiek onder een dak met Tandheelkundig Centrum Son en Breugel.”

Zakelijk

Son en Breugel - Vink Tandtechniek en Tandprothetiek, hét gespecialiseerde allround laboratorium voor tandtechniek, is eind vorig jaar een samenwerking aangegaan met Tandheelkundig Centrum Son en Breugel, dat al ruim 25 jaar gehuisvest is aan de Nachtegaallaan 9 te Son en Breugel. Deze samenwerking brengt nog meer kennis en specialisme onder één dak voor de patiënten van beide praktijken. Tegelijkertijd is een implantoloog aan het vaste team van Tandheelkundig Centrum Son en Breugel toegevoegd

Door de samenwerking kunnen patiënten terecht voor een breed scala aan tandheelkundige diensten, zoals het aanmeten van kunst- en klikgebitten, kronen en bruggen, implantaten, onzichtbare beugels en natuurlijk de algemene tandheelkundige zorg. Dit biedt patiënten niet alleen meer keuze, maar ook de gemakken van een enkele locatie voor al hun tandheelkundige zorg.

Vink Tandtechniek en Tandprothetiek is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg voor haar patiënten. De samenwerking met Tandheelkundig Centrum Son en Breugel stelt Vink Tandtechniek en Tandprothetiek in staat om nog meer waarde toe te voegen aan de tandheelkundige zorg van de patiënten. Vink Tandtechniek en Tandprothetiek heeft een team van ervaren en gekwalificeerde tandtechnici en tandprothetici die zich richten op de vervaardiging van hoogwaardige tandprothetische producten. Door de samenwerking met Tandheelkundig Centrum Son en Breugel, kunnen meer patiënten geholpen worden met al hun tandheelkundige zorgbehoefte op één locatie.